Hvor finder jeg min EPP kode til .GL domæner

Denne guide er desværre ikke aktuel længere. EPP koder skal hentes via dit hosting.gl login.

En EPP kode bruges til at flytte domæner mellem registrar - Du skal bruge koden hvis du ønsker at flytte et domæne til Hosting.gl
Desværre tilbyder Tele ikke at man kan hente koden via andre metoder end at gå til whois.nic.gl

Når du har åbnet whois.nic.gl skal du trykke på den grønne "Key Retrival" knap
Sådan henter du din EPP kode til Grønlandske domæner

Udfyld formularen med dit domæne, og captcha koden

EPP kode til Grønlandske domæner hentes her
Du vil derefter, modtage en e-mail fra tele med et link til godkendelse. Dette link skal bruges inden for 2 timer, ellers udløber det og man skal gennemgå processen igen
sådan finder du din EPP kode til Grønlandsk hosting.

Tryk på linket, og du vil derefter modtage din EPP kode

Succes EPP kode modtaget bedste hosting