SSL Certifikater

RapidSSL

RapidSSL® Certifikater sikrer dine kunders transaktioner med op til 256-bit datakryptering og autentificering af dit site. Når du køber et certifikat, kan du hurtigt gennemføre tilmeldingsprocessen takket være vores automatiske domænekontrolvalidering. Vigtigst af alt, er vores SSL-certifikater nogle af de mest prisvenlige på markedet. Vi formår at holde omkostningerne lave, og den besparelse kommer direkte dig til gode.

GeoTrust True Business ID med EV (Udvidet Validering)

Skab et kraftfuldt udtryk for sikkerhed med den grønne adresselinje. GeoTrust® True BusinessID med EV (Extended Validation) er vores premium SSL-sikkerhedsprodukt for virksomheder, der visuelt understreger det højeste niveau af autentificering tilgængelig blandt SSL-certifikater. Den grønne adresselinje taler sit klare sprog. Besøgende på dit websted bemærker tydeligt, når adresselinjen skifter til grønt i deres højsikkerhedsbrowsere, og organisationsfeltet skifter mellem dit virksomhedsnavn og GeoTrust.

RapidSSL Wildcard

RapidSSL® Wildcard-certifikater hjælper dig med at sikre flere underdomæner med ét omkostningseffektivt SSL-certifikat udstedt til *.ditdomæne.gl. Beskyt dine kunders personlige data med op til 256-bit kryptering. Automatiseret domænekontrolvalidering gør site-autentifikationen til en leg. Hos RapidSSL tror vi på at levere den SSL-beskyttelse du behøver, til en konkurrencedygtig pris.

Hvad er SSL?

Et SSL-certifikat (Secure Sockets Layer) er en form for sikkerhedscertifikat, der bruges til at kryptere forbindelsen mellem en bruger og en webserver. Dette gør det muligt at sende sensitive oplysninger, såsom adgangskoder og kreditkortnumre, sikkert over internettet uden at risikere, at de bliver opfanget af uautoriserede parter. Når du besøger et website, der bruger et SSL-certifikat, vil du typisk se et lille låst symbol i din browser, der viser, at forbindelsen er sikker.
Du kan også se, at webadressen begynder med https i stedet for http. SSL-certifikater er især vigtige for e-handelswebsites og andre steder, hvor brugerne indtaster sensitive oplysninger online. De er også vigtige for at opretholde tilliden til et website og for at forhindre phishing-angreb.

  • Etablerer en sikker forbindelse mellem en browser og en server
  • Krypterer kommunikationen for at beskytte følsomme oplysninger, som dine kunder giver til dig
  • Placerer en hængelås ved siden af din webadresse i browseren
  • Autentificerer en organisations identitet

Standard SSL (Domænevalideret) Certifikater er den nemmeste og mest almindelige type SSL-certifikat. OV og EV-certifikater autentificerer også identiteten af virksomheden eller organisationen, som ejer certifikatet, og giver mere tillid til slutbrugere.

Med vores SSL-certifikattjenester behøver du ikke at tage manuelle skridt for at konfigurere og implementere nye certifikater hvert år. Vi genererer automatisk en fornyelsesordre, når dit certifikat nærmer sig udløbet. Efter betaling vil vi automatisk konfigurere, validere og levere dit nye certifikat til dig.

*Dit domæne skal hostes gennem den samme hostingudbyder, der solgte SSL-certifikatet, og serveren skal bruge cPanel, Plesk eller DirectAdmin.

Forbedr din placering i søgemaskinerne

Skab tillid og online sikkerhed for dine webside besøgende og din forretning.

Google ønsker at gøre internettet mere sikkert, og en stor del af det involverer at sørge for, at de websteder, som folk får adgang til via Google, er sikre. Derfor har det vist sig, at websteder, der bruger SSL, drager fordel af en højere placering i søgeresultaterne.

Der er også mange flere grunde til, at du bør overveje at tilføje SSL til din webside:

Kryptere følsomme data
Beskyt brugernes privatliv
Sikre online transaktioner
Bevis ægtheden
Aktivér HTTPS og låsen
Øg din placering i søgemaskinerne

Browsere har ændret sig, så hold dig opdateret

Websteder, der ikke tjener via HTTPS, bliver nu vist som 'ikke sikkert' i Google Chrome og Mozilla Firefox. Lad ikke din webside være en af dem. Tilføj SSL i dag.

Beskyt din hjemmeside på få minutter med vores fuldt automatiserede opsætning og udrulning

Hjælp mig med at vælge den rette type SSL-certifikat

Selvom behovet for online sikkerhed er universelt, er ikke alle SSL-certifikater ens. Guiden nedenfor er designet til at hjælpe dig med at beslutte, hvilken type certifikat der er rigtig for dig.

Domænevalidering (DV)

  • Validerer kun ejerskab og kontrol af domænenavnet
  • Udstedes på få minutter
  • Opfylder browserkompatibilitet

Ideelt til ikke-kritiske websider

Tænk på DV som at få et bibliotekskort - ingen bekræftelse af, hvem du virkelig er, meget minimale krav til at opnå og udstedt meget hurtigt.

Extended Validation (EV)

  • Standardbaseret tilgang til godkendelse, der repræsenterer den højeste grad af godkendelse for SSL-certifikater
  • Typisk udstedt inden for 1-3 dage
  • Opfylder browser- og andre branchestandarder

Ideelt til følsomme websider, herunder e-handel, online bank, kontooprettelse

Tænk på EV som at få et pas - meget mere strenge processer, længere ledetider og mere verifikation af, hvem du er, end med et bibliotekskort eller kørekort. Anerkendt internationalt som den mest betroede måde at verificere din identitet på.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et SSL-certifikat?

SSL-certifikater muliggør kryptering af data på internettet og tillader, at data sendes sikkert fra en webserver til en browser. Med SSL kan din hjemmeside bruge https-protokollen og vil vise en hængelås i slutbrugeres webbrowsere for at indikere, at forbindelsen er sikker.

Hvorfor har jeg brug for et SSL-certifikat?

SSL-certifikater er en essentiel del af internettet. De krypterer ikke kun kommunikationen mellem din computer og serveren, hvor en hjemmeside er placeret, men de giver også verifikation af, at en hjemmeside er, hvad den hævder at være.

Hvilke forskellige typer SSL er der?

Der er 3 forskellige niveauer af validering, som SSL-certifikater er baseret på. Domain Validated (DV), Organization Validated (OV) og Extended Validation (EV). Den væsentligste forskel mellem typerne af certifikatet relaterer sig til den information, som Certifikatudstederen, RapidSSL, GeoTrust og DigiCert, kræver og validerer for at udstede et certifikat. Højere niveauer af certifikater kræver mere information og vises ofte i browserens adressefelt. EV SSL viser for eksempel organisationens navn og farver adresselinjen grøn for at øge tilliden.

Hvad er et Wildcard SSL-certifikat?

Et Wildcard SSL-certifikat leverer den samme kryptering og godkendelsesfunktioner som andre SSL-certifikater, men kan også anvendes på et ubegrænset antal underdomæner af en hjemmeside. Et Wildcard SSL-certifikat understøtter både hoveddomænet (eksempel.com) og dets underdomæner. Læs mere

Hvad er fordelene ved et EV SSL-certifikat?

EV, eller Extended Validation, er den højeste klasse af SSL, der er tilgængelig i dag, og giver mere troværdighed og tillid til din hjemmeside end andre SSL-certifikater. De inkluderer funktioner såsom den grønne adressebjælke og visning af dit firmanavn, som har vist sig at øge tillid og forbrugernes tillid.

Vores SSL-certifikater kommer fra nogle af de mest betroede mærker inden for online sikkerhed.