Sådan opretter du og administrer dine email kontoer

Har du en aktiv hosting pakke her hos os, så kan du tilføje alle de email kontoer du ønsker. Dette gøres således

Gå til "Mine produkter" og tryk på din hosting pakke

Herefter trykker du på " Opsæt mailkonti "

Herefter trykker du på " Create "

Udfyld med de ønskede oplysninger.
I domain vælger du det ønskede domæne navn. Har du kun 1 lader du den bare forblive som den er
Username er din ønskede email, så feks "mit-navn" indtastes her
Password, giver næsten sig selv. Indtast dit ønskede password, eller brug "Generate password" til at lave et random password.

Herefter trykker du på "Create"

Så er din nye email adresse oprettet. Ønsker du at tilslutte til den via Outlook/Thunderbird, eller andet mail software. Kan du bruge knappen "Connect devices"

Og her står de oplysninger du har brug for, for at tilslutte med mail software