Sådan opsætter du din e-mail på iPhone

Ønsker du at opsætte din email du har her fra Hosting.gl på din iPhone, gøres det sådan her.

Først åbner du "indstillinger"

iPhone indstillinger opsæt din email hosting
Søg efter "konto" i øverste søgefelt og tryk på "Tilføj konto"

Konto indstillinger på iphone ved email hosting grønland
Derefter skal du vælge "Anden"

Udfyld med dine oplysninger du skal bruge
Dit navn
email
Værtsnavn (mail.ditdomæne.gl) og din selvvalgte kode da du oprettede emailen

Når du har udfyldt felterne, opdatere iphone automatisk og tager dig til næste side. Har du udfyldt tingene korrekt, vil din email nu virke på din telefon.