Sådan opsætter du din e-mail på Android

Opsæt cPanel email på Android telefoner

For at opsætte en cPanel-emailkonto på din Android-enhed, skal du følge disse trin:

1. Åbn email-appen på din Android-enhed. Dette er normalt Gmail-appen, men du kan også bruge en anden email-app, hvis du foretrækker det.

2. Tryk på menuikonet (normalt tre vandrette linjer) og vælg "Tilføj konto".

3. Vælg "IMAP" som den type konto, du vil tilføje.

4. Indtast din cPanel-emailadresse og adgangskode, og tryk derefter på "Næste".

5. Indtast følgende oplysninger for indgående serverindstillinger:

• Server: Adressen på din cPanel-server (f.eks. mail.mydomain.gl)
  • Port: 993
  • Sikkerhedstype: SSL/TLS
  1. Indtast følgende oplysninger for udgående serverindstillinger:
  • Server: Adressen på din cPanel-server (f.eks. mail.mydomain.gl)
  • Port: 465
  • Sikkerhedstype: SSL/TLS
  1. Tryk på "Næste" for at gemme indstillingerne og fuldføre opsætningsprocessen.

Når opsætningen er fuldført, skulle du kunne sende og modtage emails fra din cPanel-emailkonto ved hjælp af din Android-enhed.