• Søndag, August 20, 2023

Wordpress serviceaftale hosting.gl

En Wordpress-hjemmeside kræver løbende vedligeholdelse og opdateringer for at fungere optimalt og sikkert. Desværre har de færreste hverken tid eller ekspertise til selv at holde øje med alt det tekniske.

Derfor tilbyder vi professionel Wordpress support gennem skræddersyede serviceaftaler, så du kan holde din hjemmeside problemfri.

Få adgang til de seneste funktioner og sikkerhedsopdateringer

Wordpress, plugins, temaer og andre tredjepartsudvidelser opdateres løbende med nye funktioner, fejlrettelser og vigtige sikkerhedsfixes.

Vores Wordpress-eksperter sørger for, at din hjemmeside altid kører på den nyeste version, så du får adgang til nye funktioner, integration med plugins, fejlrettelser der øger hastighed og stabilitet samt kritiske sikkerhedsopdateringer der lukker sårbarheder.

Uden løbende opdateringer går du glip af forbedringer og udsætter din hjemmeside for unødvendige risici.

Undgå nedetid med backup og genskabelse

Ingen hjemmesider er 100% immune overfor nedbrud og datatab. Der kan opstå fejl ved opdateringer, servernedbrud, hackerangreb m.m.

Med jævnlig automatisk backup via vores serviceaftale sikres det, at din hjemmeside hurtigt kan genskabes, hvis uheldet er ude. Det minimerer nedetid og sikrer, at dit indhold og data ikke går tabt.

Få professionel sikring mod hackerangreb

Hver tredje Wordpress-hjemmeside udsættes for hackerangreb. Det kan ske gennem sårbarheder i utidssvarende plugins, svage adgangskoder eller malware-infektion.

Konsekvenserne af angreb kan være alvorlige i form af ødelagt indhold, spam, skadelig kode eller stjålne data.

Vores serviceaftale omfatter daglig scanning efter malware, opsætning af sikkerhedsplugins, løbende test for sårbarheder samt genopretning af hjemmesiden ved angreb.

Med professionel IT-sikkerhed i ryggen kan du trygt drive din virksomhed uden frygt for cyberkriminelle.

Få bugfri ydeevne med løbende optimering

Tegn på at der bør optimeres er langsomme indlæsningstider og fejlmeddelelser. Wordpress-databaser kan over tid blive ineffektive og indeholde en del duplikeret eller ikke-brugt data, som optager plads og gør databasen langsom, hvilket medføre at din hjemmeside bliver langsommere

Vores serviceaftale omfatter rensning af database, fjernelse af ikke-brugt data, optimering af queries og opgradering af PHP for højere hastighed, stabilitet og sikkerhed.

Få adgang til Wordpress-ekspertise efter behov

Wordpress kan virke kompliceret, hvis man ikke er ekspert. Med vores serviceaftale får du adgang til support fra ægte Wordpress-nørder, når du har brug for det.

Vi hjælper med installation, opdatering, fejlfinding, plugins, temaer, sikkerhed, performance og svarer på alle dine spørgsmål.

Uanset hvilken udfordring du har, står vores erfarne supportteam klar til at hjælpe.

Sådan holder vi din Wordpress-hjemmeside problemfri

Vores Wordpress servicepakker er skræddersyet til at holde din hjemmeside opdateret, sikret og fejlfri, så du kan fokusere på indhold og forretning - ikke tekniske problemer.

Vi sørger for at holde Wordpress opdateret, laver daglig backup, scanner og tester sikkerheden, optimerer performance samt hjælper med fejlfinding og support.

Få tryghed og ro med en Wordpress serviceaftale

En Wordpress serviceaftale er den ideelle måde at holde sin hjemmeside velfungerende og opdateret på. Ved at overlade det tekniske til os kan du fokusere dine ressourcer på at skabe fantastisk indhold, fremme salget og udvikle din virksomhed.

Du kan læse mere om vores Wordpress serviceaftale her

Vi glæder os til at høre fra dig!