Hvordan ændre jeg DNS indstillinger?

Du kan redigere i din DNS, ved at logge ind på din hosting konto. Derefter skal du trykke på "DNS Administration" i menuen til venstre. Du finder knappen under "Domæner"

Rediger DNS - DNS administration - side 1

Herefter trykker du på " Rediger DNS records" - Bemærk har du en aktiv hosting pakke, som du ønsker at tilføje domænet til. Så skal du trykke på "Skift til webhotel DNS (CPanel)

Sådan redigere du DNS, eller skifter til at bruge CPanel DNS

Herefter trykker du på "Add new" Bemærk - du må ikke slette de 4 NS records, gør du dette vil din DNS ikke virke.

Opret og rediger DNS

i "Type" vælger du hvilke type DNS record du gerne vil oprette
"Host" efterlader du tom hvis det er root record du vil lave - Ønsker du at lave feks dns til et subdomæne, indtastes navnet her
"Points to" Her indtaster du IP adressen du ønsker domænet peges til

Husk at tryk på "Save" når du er færdig.
Her skriver du dine IP indstillinger for at oprette DNS records
Tillykke du har nu oprettet din første DNS record